LGS 2022 Başarılarımız

‍ 8.sınıf öğretmenlerimiz Arzu Kocagöz, Selin Yıldırım, Ülker Arslan, Hülya Taşgin, Nevsal Baykara, Nezaket Aydoğmus başta olmak üzere emek veren tüm öğretmen kadromuza teşekkür ederiz..

08.09.2022 326

• 2022 LGS sınavında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz, yolunuz açık olsun inşallah

•  Okulumuz 8.sınıf mezun öğrencilerimizden Cengizhan Yılmazçelik, Mesutcan Önler, Tunahan Kırlı ve Aynur Kaya Mevlüt Cavuşoglu Spor Lisesi yetenek sınavlarını başarı ile geçerek Spor Lisesine yerleşmeye hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.Yolunuz açık olsun

Desteklerini esirgemeyen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Leyla Turgut Kurucay ve Kemal Erdem Orhon'a teşekkür ederiz..

• Okulumuz 8.sınıf mezun öğrencimiz Duru Elif Mat Türkler Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünü kazanmıştır. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz.

08-09-2022

08-09-2022